Skip to content

WAAROM EEN UITLAATSERVICE

Waarom een uitlaatservive

Gaat u naar uw werk met gemengde gevoelens omdat uw trouwe viervoeter lang alleen thuis zit? Of gunt u uw hond een leuk uitje? Maak dan kennis met uitlaatservice Westloop!

U kunt van Hondenuitlaatservice Westloop gebruik maken wanneer..

Regelmatig bewegen en spelen is goed voor de gezondheid van uw hond.

Spelen is zeer belangrijk voor de ontwikkeling. De dieren die spelen oefenen zelfbeheersing en bijtremming. Spelen is ook een ontlading van stress!

Ook uit sociaal oogpunt is de uitlaatservice een perfect fenomeen. Honden zijn roedeldieren en hebben veel baat bij een hechte sociale structuur. Dit komt hun geestelijke ontwikkeling zeer ten goede en zorgt dat uw hond stabiel en met zelfvertrouwen door het leven gaat.

Een stevige wandeling is prima te combineren met een gezellig speeluur. De honden met veel energie raken die kwijt terwijl ze met elkaar spelen, terwijl de rustige honden met lagere energielevels vanzelf moe worden door de wandeling.

Wat het energielevel van uw hond ook is, de uitlaatservice zal uw hond erg goed doen!

kennismaking

Voordat uw hond voor de eerste keer mee gaat, kom ik voor een intake gesprek bij u thuis. Zo kan ik kennismaken met uw hond en u kunt kennismaken met mij.  Het is voor mij heel belangrijk dat u precies verteld wat voor karaktereigenschappen/eigenaardigheden uw hond heeft. Zodat ik ongeveer weet wat ik kan verwachten en waar ik extra op kan letten. Ook kunt u hier al uw eventuele vragen stellen.

Wanneer we na dit gesprek van mening zijn dat mijn uitlaatservice de oplossing is voor u en uw hond, dan ondertekent u een overeenkomst en eventueel een sleutelcontract. Hier maken we ook afspraken over de wandelingen.

Uitlaatservice