Skip to content

Hondenuitlaatservice Monster

Hondenuitlaatservice Monster

Er zijn situaties denkbaar dat je een hond eigenlijk tekort doet. Door een drukke baan kan het zomaar gebeuren dat jouw hond veel te lang alleen thuis is. Het kan zijn dat je (even) slecht ter been bent of dat je ziek bent. Ik kan je met mijn hondenuitlaatservice in Monster, hondenopvang in Westland en hondenuitlaatservice in Westland uitstekend van dienst zijn. Mijn uitlaatservice is een combinatie van een stevige wandeling en een speeluurtje. Jouw hond zal zich prima vermaken, samen met andere honden, waardoor het een heerlijk uitje wordt voor jouw hond.

Ik kies voor een positieve en consequente manier van begeleiden

Ik, Petra Hollemans, heb van mijn passie mijn werk kunnen maken. Ik ben een groot liefhebster van honden en neem ook jouw hond graag mee de natuur in. Mens en hond kunnen prima samen in harmonie leven. Tijdens het heerlijke speeluurtje kies ik voor een positieve maar ook consequente begeleiding. Ik bouw zo sneller een vertrouwensband met jouw hond op en de hond voelt zich door mijn aanpak al snel veilig en vrij. Dat zorgt voor ontspanning en versterkt de band tussen mens en hond. 

Bewegen is goed voor de gezondheid van jouw hond

Dankzij mijn hondenuitlaatservice in Monster krijgt jouw hond gedurende de dag wel de zo broodnodige beweging. Dat is goed voor de gezondheid. Bovendien is spelen belangrijk voor de ontwikkeling van de hond. Spelen is bovendien de beste manier om stress kwijt te raken. Tijdens het speeluurtje en de stevige wandeling met jouw hond ontwikkelt de hond zich ook in geestelijk opzicht. Je krijgt een meer stabiele hond en een hond die blaakt van het zelfvertrouwen. 

Belangrijk dat de hond gechipt is als je kiest voor de diensten van mijn hondenuitlaatservice in Monster

Voor ik jouw hond voor de eerste keer meeneem, maak ik graag eerst kennis bij jou thuis. Eventueel kan dan meteen ook het sleutelcontract getekend worden, zodat ik de hond al snel in kan passen in het dagelijkse schema. Als ik jouw hond meeneem, dan draagt de hond een halsband en dus geen slipketting. Het is wel belangrijk dat de hond gechipt is en wel enigszins luistert.

Gun je hond beweging en krijg een stabiele en sociale hond thuis

Als jij jouw hond ook beweging gunt en graag een stabiele en sociale hond in huis wilt, dan kies je voor mijn hondenuitlaatservice in Monster. Ik kan je garanderen dat je daarmee een uitstekende keuze maakt.

Uitlaatservice