Skip to content

Hondenopvang Westland

Hondenopvang Westland

Veel mensen hebben wel een hond, maar hebben het zeker overdag veel te druk om met de hond een heerlijk stukje te gaan wandelen. Daarbij kan het ook voorkomen dat mensen slecht ter been zijn, waardoor ze er simpelweg niet meer met hun beste vriend op uit kunnen. In dergelijke situaties kun je prima een beroep doen op mijn hondenopvang in Westland. Ik vang jouw hond graag even op en ga er dan een uurtje met je hond op uit, samen met allemaal andere honden. Zie het maar als een combinatie van een hele stevige wandeling en een speeluurtje.

Ik heb van mijn voorliefde voor honden mijn beroep kunnen maken

Ik, Petra Hollemans, heb een enorme voorliefde voor de hond. Ik ben dan ook buitengewoon blij en trots dat ik van mijn voorliefde voor de hond mijn werk heb kunnen maken. Je kunt bij mij terecht voor een hondenuitlaatservice in Westland, een hondenuitlaatservice in Monster en voor hondenopvang in Westland. Ik neem jouw hond graag mee, iets wat heel erg goed is voor de gezondheid van de hond en nog veel meer voordelen biedt.

Positieve en consequente begeleiding

In mijn optiek moeten mens en hond in goede harmonie samen kunnen leven. Ik ben voor een positieve, maar consequente begeleiding en bouw op natuurlijke wijze een vertrouwensband met de hond op. In alle gevallen zal de hond zich veilig en vrij voelen. De hond voelt zich ontspannen en juist dat versterkt de band tussen mens en hond. 

Laat honden spelen en ze verliezen al hun stress

Bewegen en spelen is goed voor elke hond. Goed voor zowel de gezondheid als voor de ontwikkeling van je hond. De hond leert zich beter beheersen en de bijtremmingen worden geactiveerd. Laat een hond spelen en hij verliest alle stress. Laat honden met elkaar spelen en de geestelijke ontwikkeling krijgt een boost. De hond wordt stabieler en krijgt meteen een boost in het zelfvertrouwen. Je krijgt hierdoor vaak een veel stabielere en meer ontspannen hond terug als jij besluit voor de diensten van mijn hondenopvang in Westland te kiezen. 

Een intakegesprek voor mijn hondenopvang in Westland

Voor ik jouw hond meeneem, kom ik graag bij jou thuis om nader kennis te maken. Na het intakegesprek kan eventueel meteen een sleutelcontract getekend worden, in het geval dat ik je hond meeneem voor een heerlijk speeluurtje. Verder is het belangrijk dat de hond wel gechipt is en in ieder geval de basisprincipes van gehoorzaamheid onder de knie heeft. Het is verder belangrijk dat jouw hond een halsband en dus geen slipketting draagt. 

Uitlaatservice